Sydney, February 21 (MET VIDEO)

 

Regen, Regen en nog is Regen. Ik werd in de nacht al een paar keer wakker van de onweer en met het opstaan was het nog steeds aan het regenen.. Ik baalde natuurlijk enorm, maar bleef niet binnen door die paar druppels.
De eerste nacht viel mij absoluut niet tegen. Ik was bang om niet te kunnen slapen door het tijdverschil, maar dit ging helemaal goed. Na het ontbijt had ik met Amber afgesproken. We gingen samen de stad in. Tegen negen uur vertrokken wij richting een busstation die ons bij Bondi Beach afzette. Ik dacht, mooi! Bondi Beach! Maar helaas regende het echt super hard! De foto’s zijn hierdoor niet allemaal even mooi geworden maar we zijn er geweest!
Na een paar uur gelopen te hebben bij Bondi Beach en een ander strand zijn we terug gelopen om met de bus richting de Harbor Bridge en het Opera House te gaan. Na een uurtje in de bus te hebben gezeten was alle regen vertrokken en kwam de zon te voorschijn.
Snel een busje zonnebrand kopen en de eerste allergische zonnebultjes kwamen tevoorschijn! Heerlijk die zomerse temperaturen.
We staken de weg over en ik keek mijn ogen uit, zo mooi en zo groot! Ik zei tegen Amber, kom we doen een biertje hier in de zon met uitzicht op de brug, opera house en de skyline. Het was even een besef momentje dat het plaatjes kijken van thuis nu werkelijkheid is geworden.
We hebben hier ook een aantal uur gelopen. We kwamen door een park en vanuit daar hadden we heel erg mooi uitzicht over alles. De dag was ondertussen voorbij gevlogen en besloten terug te lopen naar onze hostels. We aten even wat bij de Subway en gingen langs de supermarkt om flessen water te halen voor morgen in de trein.
Ik schrok mij kapot hier van alle prijzen. De mensen vertelden mij wel dat alles duurder was maar om voor een brood zes tot acht dollar te vragen vond ik wel heel erg veel.
Ik ben nu net weer in mijn hostel, heb weer even fijn gedoucht en de tassen zijn ingepakt voor morgen. De wekker gaat 5:30 want half zeven loop ik richting het centraal station. En dan gaat de Outback cursus beginnen!
Ik weet niet zeker of er internet is daar maar anders zal ik volgend weekend weer wat plaatsen.
DCIM100GOPROG0100750.
Harbor and Opera House
DCIM100GOPROG0110768.
Opera House
DCIM100GOPROGOPR0763.
Opera House

IMG_6710 IMG_6676 IMG_6675

DCIM100GOPROGOPR0784.
Opera House
DCIM100GOPROGOPR0779.
Opera House
DCIM100GOPROG0060718.
Bondi Beach Rescue 

Verder lezen?