Aankomst Sydney!

Sydney! Daar ben ik dan! In 23 uur drie keer nacht gezien te hebben ben ik blij dat ik veilig ben aangekomen in mijn hostel in Sydney. Ik ben ingecheckt, gedoucht en lig lekker languit om mijn bedje.

Na de overstap gemaakt te hebben in Hongkong kon ik verder vliegen naar Sydney. Ik had weer de beste plek van het vliegtuig dus alle ruimte met mijn benen. Ik had tegen mijzelf gezegd, dat ik niet zou gaan slapen. Dit omdat ik anders in Sydney niet in slaap kan komen. Maar dat was dus niet gelukt.. Na het opstijgen ben ik meteen in slaapgevallen en ik werd wakker toen we nog ongeveer twee uur moesten vliegen. Het is ondertussen al 23:35 hier dus na dit berichtje ga ik ook lekker slapen.

Toen we geland waren was ik heel benieuwd naar de douane. Is dat echt zo streng als ze zeggen op tv met border security? Nouu, nee. Ik heb een uur moeten wachten in een rij, knetters warm met alle dikke kleding die ik aan had, maar bij de douane kon ik zo doorlopen. Ik had een heel boekwerk bij mij met alle papieren erin. Van visa tot hoe veel geld ik op mijn bankrekening heb staan. Niets vroegen ze na en ik kon zo doorlopen.

Na de douane kwam ik een mede cursist tegen die ook de cursus Earn to Learn in the Australian Outback  gaat doen. We gingen samen opzoek naar onze shuttle busjes maar die stonden er niet meer omdat de een tot acht uur reed en de ander tot half 10. Dan maar een taxi! Wat ook best mee viel qua prijs. 25 dollar per persoon.

Morgen ga ik Sydney in dus voor nu zeg ik, slaaplekker!

Verder lezen?