Het vertrek

Mijn dag begon vroeg vandaag. Zes uur in de morgen ging mijn wekker af. Natuurlijk door alle spanning voor de wekker wakker geworden dus ik kroop nog even fijn tegen Lauren aan.

De hele week vielen de zenuwen aardig mee. Ik keek dan wel op tegen het afscheid moment bij de douane, maar de zenuwen verder had ik niet. Nee die zenuwen kwamen toen ik de auto instapte vanochtend. Ik had lekker broodjes met kaas gesmeerd, want ja Nederlandse kaas zal ik in Australië de komende tijd niet vinden. Van alle broodjes die zijn gesmeerd heb ik een halve weg kunnen krijgen.

We verlaten Goor met de auto en komen Markelo binnen rijden. Bij de PLUS waren ze al weer hard aan het werk met de verbouwing. Even snel een blik naar binnen werpen en door naar Amsterdam.

Hoe dichter we bij Schiphol kwamen hoe langer de rit duurde voor mijn gevoel. Eenmaal binnengekomen wachtte we tot iedereen verzameld was en ging ik inchecken. Het afscheidsmoment viel mij toch nog zwaarder dan verwacht, maar eenmaal door de douane ging het goed en ging ik richting mijn gate.

Nu ben ik geland in Hongkong waar ik de overstap naar Sydney maak. Het is hier nu 07:48 en voor mijn gevoel is het 00:48. Helemaal gesloopt maar o zo mooi om dit hier allemaal te zien. Op het gehele vliegveld is allemaal Chinese muziek te horen en hoe alles hier staat aangegeven ziet er mooi uit. In het vliegtuig kwam ik in gesprek met twee wat oudere mensen die al heel veel gereisd hadden in hun leven. Ze konden mij veel uitleggen en waren al meerdere keren op het vliegveld in Hongkong geweest. Wel fijn om even wegwijs gemaakt te worden op z’n groot vliegveld als dit.

Ik ga dit bericht snel afsluiten. De gate gaat bijna open om in te checken dus mensen, mijn volgende berichtje zal vanuit Australië zijn! Tot later mensen!image

image image image image image image image

 

 

Verder lezen?