Het aftellen kan beginnen!

Het was al weer een spannende ochtend voor mij vandaag! Vanochtend vroeg stapte ik de trein in richting Utrecht om mijn vliegreis, verzekering en eerste overnachting te bespreken met Kilroy. Ook moest ik de laatste dingen regelen voor mijn Cowboy Cursus. Hierover later meer in een andere blog.

image

Ik wist mijn tijd van wanneer en hoe lang ik weg zou zijn, maar het is niet handig om alle data’s vast te leggen zonder dat je de data’s niet meer kan veranderen. Kilroy verteld uit ervaringen dat je pas kan beoordelen of je wel of niet op je plek zit wanneer je er bent. Soms wil je eerder weg en misschien wil je wel langer blijven.

Ik ben eerst zelf opzoek gegaan naar tickets. Heb meerdere sites bezocht maar dacht steeds, dit moet goedkoper kunnen. En daar kwam bij dat ik geen tickets kon vinden met een einddatum die je kan veranderen.

Zo kwam ik in contact met Kilroy Utrecht. Samen met Kilroy heb ik de juiste tickets gevonden. Een retourtje Amsterdam – Sydney en een internationale vlucht van Cairns – Sydney kost mij nu €1215! En dit is een open ticket.

image

Ook de verzekering en eerste twee overnachtingen inclusief excursie zijn geregeld. Alles staat nu vast en is betaald, het aftellen kan beginnen!

Verder lezen?