Een vliegticket naar het onbekende #2

You’ll go wherever you’re meant to go. Met die gedachte stapte ik vanochtend half 7 de trein in. Na dat Lauren mij had gedropt op Almelo station begon ik met mijn treinrit naar Schiphol. De stiltecoupe opgezocht om zo de nodige uurtjes slaap nog in te halen.

Eenmaal aangekomen op Schiphol begon begon ik toch aardig te stressen. De kraskaart! Even snel een ontbijtje scoren bij een eettentje en daar ging ik. Een groepje mensen naast mij keken zo verbaasd dat ze vroegen wat ik aan het doen was. Na het invullen van de code kwam er Dublin – Ierland uit. Helemaal te gek! Ierland bezoeken staat op mijn Bucketlist en ben heel erg benieuwd hoe het daar zal zijn.
 Snel de tas inpakken, gate zoeken en inchecken. Dat was makkelijker getypt dan gedaan. Hoe vaak ik ook op Schiphol ben geweest, nu pas kwam ik er achter hoe groot het wel niet is! Gelukkig was ik een kwartier voordat de gate sloot bij het vliegtuig.
Aangekomen in Dublin vervolgde ik mijn weg naar het Hostel. Ik had op Schiphol alles uitgezocht hoe ik er moest komen dus dit ging helemaal prima. Het hostel is gelegen in het opkomende deel van Dublin, Smithfield Square, dat is naast de Jameson Distillery. Na het inchecken begon ik wel weer wat zenuwachtig te worden. Wat voor een mensen kon ik verwachten? Gelukkig viel dit reuze mee. Kwam snel in gesprek met Patrik uit Tsjechië. Met hem heb ik de gehele dag doorgebracht in Dublin. Wandelen langs de toeristische plekjes, grootste park van de wereld bezocht en eind van de dag wat gedronken in de bekendste bar van Dublin, Temple Bar. Met live muziek uiteraard!
DCIM100GOPROG0060363.
DCIM100GOPROG0060363.
DCIM100GOPROG0070369.
DCIM100GOPROG0070369.

Verder lezen?