Ik heb ontslag genomen!

“Zeg je echt je baan op?” “Is dat wel zo handig?” “Zou je dat wel doen.. Je lijkt wel gek!” Ja mensen, ik heb echt ontslag genomen deze week. Geen onbetaald verlof en geen afspraken over terugkomen bij de PLUS. 13 februari zal mijn laatste werkdag zijn.

Ik nam ontslag omdat ik de volledige vrijheid wil voelen, reizen naar Australië. Na 5.5 jaar een goede werkervaring opgebouwd te hebben begon ik mij af te vragen wat ik nou echt wil met mijn leven.

Mijn jongensdroom van vroeger kwam naar boven. Australië en Nieuw-Zeeland bezoeken. Na het harde werken bij de PLUS van de afgelopen jaren heb ik nu de tijd om na te denken wat ik na mijn reis zal gaan doen. Zodat ik bij terugkomst met de volle 100% er tegenaan kan gaan.

Zoals veel andere mensen ook zeggen: “je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan” Je leeft maar één keer en ik heb van dichtbij meegemaakt hoe snel dit voorbij kan zijn. Daarom heb je ook maar één kans om zoiets als dit te gaan doen. Ik heb mijn schoenen aangetrokken en ga de wereld ontdekken!

13 februari zal mijn laatste werkdag zijn. En 19 februari stap ik het vliegtuig in richting Australië! Wat ik daar allemaal ga doen is binnenkort te lezen!

Verder lezen?